Groei mee met data

Academy voor bedrijven

Kies voor DCG Academy en maak jouw organisatie niet alleen veerkrachtiger en flexibeler – maar ook een pionier in jouw sector.

Maatwerk diensten

Alles voor datagedreven succes

Iedere datagedreven organisatie is uniek, inclusief die van jou. Daarom heeft DCG diensten ontwikkeld die inspelen op de unieke uitdagingen van jouw bedrijf, met als doel jouw specifieke bedrijfsdoelen te bereiken.

Begin met onze innovatieve workshops, speciaal ontworpen om het volledige potentieel van je data bloot te leggen. Deze worden naadloos gevolgd door onze op maat gemaakte trainingen, zorgvuldig gepland om het potentieel van je team te ontketenen.

Daarnaast halen onze coachingprogramma’s het beste uit je data science team naar boven, zodat je kunt vertrouwen op hun versterkte vaardigheden en expertise.

Ten slotte biedt ons Excellence Program de unieke mogelijkheid om je team te verrijken met jonge data professionals. Dit alles maakt van jouw organisatie een veerkrachtige, flexibele pionier in je branche.

Succes gegarandeerd

Ons ijzersterke aanbod

Excellence Program

Verrijk je team met jonge data professionals via een uniek programma. Ontdek de toegevoegde waarde van onze trainees en profiteer van scherpe tarieven.

Maatwerk trainingen

Ontketen het potentieel van jouw team met onze maatwerk trainingen op het gebied van Business Understanding, Data Science & Analytics en Tooling.

Workshops

Ontdek het volledige potentieel van jouw data tijdens onze workshops. Samen zetten we de eerste stappen naar een volledig datagedreven organisatie.

Coaching

Haal het maximale uit je data science team. Onze ervaren consultants begeleiden je professionals naar nieuwe hoogtes in hun skills en potentieel.

Voordelen van onze Academy

01. Toegang tot hoogwaardige expertise

Met onze uiteenlopende diensten krijg je toegang tot een breed scala aan deskundige professionals. Van jonge, getalenteerde trainees tot ervaren data consultants.

02. Strategische groei en innovatie

Door het implementeren van de inzichten en strategieën die worden opgedaan in onze workshops en maatwerktrainingen, zal je organisatie in staat zijn om datagedreven beslissingen te nemen.

03. Ruimte voor flexibiliteit en maatwerk

Al onze diensten worden op maat gemaakt om te voldoen aan de specifieke behoeften en doelstellingen van jouw organisatie. Daarnaast bieden we flexibiliteit in locatie, planning en aanpak.

04. Talentontwikkeling en -behoud

Met coaching en training investeer je in de groei en ontwikkeling van je medewerkers. Ook verhoog je de kans dat ze gemotiveerd blijven om hun carrière bij jouw organisatie voortzetten.

05. Meetbare resultaten en impact

Van de toegenomen vaardigheden van je team tot de ontwikkeling van effectieve datastrategieën, elk aspect draagt bij aan meetbare resultaten en een duurzame impact.

06. Aantrekkelijke en eerlijke tarieven

Of je nu gebruik maakt van ons Excellence Program, onze trainingen of onze coachingtrajecten, je profiteert van de scherpste tarieven die passen bij het budget van je organisatie.

Blijf niet achter

Meer weten over onze Academy diensten?

Neem vandaag nog contact met ons op. We vertellen je graag hoe we ons aanbod kunnen afstemmen op jouw behoeften en doelstellingen.

Bel ons
+31646767800 Op werkdagen bereikbaar van 8:30 uur tot 17:30 uur
Mail ons
info@dataconsultinggroup.nl Doorgaans kan je binnen 24 uur een reactie verwachten
WhatsApp ons
+31646767800 Doorgaans kan je binnen 24 uur een reactie verwachten
Bel of mail ons