On-demand

Interim

Versterk je team tijdelijk met onze interim data en AI experts. Ze integreren naadloos zonder lange inwerkperiode en bieden direct toegevoegde waarde aan je datavraagstukken.

Topkwaliteit

Ervaren data specialisten

Onze interim data experts brengen naast actuele marktkennis ook de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van tooling, methoden en technieken in. Zo kunnen ze je helpen om maximaal te profiteren van de mogelijkheden die data biedt.

Onze interim data specialisten ondersteunen je o.a. bij:

  • Het identificeren van groeikansen;
  • Het ontwikkelen en integreren van churn voorspelmodellen;
  • Het optimaliseren van marketingcampagnes;
  • Het creëren en implementeren van dashboards en rapportages;
  • Het maken van de juiste doelgroepselecties.

Data Scientist

Gespecialiseerd in het ontdekken van complexe patronen en trends in grote datasets. Met geavanceerde analytische technieken en Machine Learning-algoritmen worden voorspellende modellen ontwikkeld om waardevolle inzichten te verkrijgen.

Lees meer over data science

Data Analist

Verzamelt, analyseert en interpreteert data met behulp van statistische methoden en data-analysetools. Door data te structureren en te visualiseren, worden inzichtelijke rapporten aangeleverd die de besluitvorming ondersteunen.

Lees meer over data analytics

Business Intelligence Specialist

Analyseert data en creëert visuele rapportages en dashboards voor waardevolle inzichten en stuurinformatie. Dit stelt besluitvormers op alle niveaus in staat om gefundeerde beslissingen te nemen en de bedrijfsprestaties te optimaliseren.

Lees meer over business intelligence

Data Driven Marketeer

Expert in het gebruik van data om marketingstrategieën te optimaliseren. Waaronder het analyseren van klantgedrag, doelgroep segmentatie en het creeëren van campagnes om de klantbetrokkenheid te vergroten en de ROI te maximaliseren.

Lees meer over data driven marketing

Data Management Specialist

Verantwoordelijk voor het effectieve beheer en organisatie van data-assets. Inclusief het ontwikkelen van datastrategieën, implementeren van data governance frameworks en waarborgen van datakwaliteit en -integriteit voor betrouwbare data-infrastructuren.

Lees meer over data management

Voordelen van werken met ons

01. Expertise

Onze interim data en AI specialisten hebben een brede achtergrond in Data Science en zijn experts in hun vakgebied. Ze zijn gedreven om de beste resultaten te behalen door waardevolle inzichten uit je data te halen. Samen tillen we jouw data naar een hoger niveau voor succesvolle groei.

02. Snelheid

Op het moment van behoefte aan interim ondersteuning, zorgen we ervoor dat je binnen 48 uur in contact komt met de juiste expert. We kijken niet alleen naar technische skills, maar ook naar een match op persoonlijk niveau. Zo verzekeren we een vliegende start en goede fit in het team!

03. Persoonlijke aanpak

We betrekken je bij elke stap van het proces. Van het onderzoeken van de vraag achter de vraag – tot aan de selectie, intake en start van het project. We staan klaar om vragen te beantwoorden en begeleiden je gedurende het hele proces. Samen werken we toe naar optimale oplossingen.

04. Kennisborging

Dankzij onze werkwijze leer je zelfverzekerd werken met data en inzichten. We leggen de nadruk op kennisdeling en begeleiding op de werkvloer, zodat je voortdurend kunt blijven leren. Op deze manier profiteren je medewerkers direct van de opgedane kennis en vaardigheden.

05. Toegevoegde waarde

We werken intensief met je samen om een diepgaand inzicht te krijgen in jouw organisatie, ambities en belangrijkste uitdagingen. Op basis hiervan leveren we waardevolle en maatwerk oplossingen die perfect aansluiten bij jouw situatie, doelen en specifieke behoeften.

06. Resultaatgericht

Met vastberadenheid streven we naar tastbare en meetbare resultaten van grote waarde. We geven niet op totdat we concrete impact hebben gerealiseerd, waardoor je organisatie kan groeien. Samen creëren we een strategische aanpak die leidt tot zichtbare vooruitgang en duurzaam succes.

Hands-on

Onze werkwijze

Met een grondige inventarisatie, persoonlijke kennismaking en een vlotte projectstart zorgen we voor een succesvolle samenwerking die je bedrijf naar nieuwe hoogten brengt.

01. Inventarisatie

We beginnen met een grondige inventarisatie van jouw interim behoeften. Hierbij analyseren we jouw bedrijfsdoelen en uitdagingen om een duidelijk beeld te krijgen van de juiste interim professional voor jouw team.

02. Kennismaking

Vervolgens volgt een persoonlijke kennismaking. We stellen je voor aan een gekwalificeerde interim professional die naadloos aansluit bij jouw vereisten en bedrijfscultuur. Deze fase zorgt ervoor dat de juiste match wordt gemaakt.

03. Consultant gaat van start

Na een geslaagde kennismaking gaan we vlot van start met het project. Onze interim professional gaat aan de slag en levert direct meerwaarde aan je team. Daarnaast blijven we nauw betrokken om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Wat onze klanten zeggen

Vanuit MoveMove – mobiliteitspas voor ondernemers – hebben we een hele goede ervaring! We leverden onze klantdata (AVG proof) aan en kregen hele interessante inzichten om onze acquisitie, ons klantbehoud en de verhoging van klantwaarde te verbeteren. De analyse is een perfect uitgangspunt voor nieuwe marketingplannen, gebaseerd op echte data!

Roeland Rohof Manager Marketing & Sales, MultiTankCard

Deze club heeft veel kennis van zaken in de Analytics/Data Science-wereld en onderscheidt zich door een volledig begrip van de klantvraag te verkrijgen, zelfs als de klant nog niet zo ver is. Daarnaast is het contact laagdrempelig, persoonlijk en gestoeld op enthousiasme.

Funs Jansen Director Retail Analytics, HAVI

Fijne club met inhoudelijk sterke consultants. Prettig om mee samen te werken met goede resultaten ook.

Tjaard Prins Lead Data Consultant, Achmea

Het zijn gewoon hele goede specialisten, en dat is voor mij altijd het belangrijkst.

Willem Henskes Head of Data & Analytics, Essent

Fijn team om mee samen te werken. Altijd meedenkend, pragmatisch, snel schakelend en inhoudelijk heel veel expertise.

Yory Wollerich Manager Customer Centric Interactions, Achmea

Vertrouwd door

Kennismaken?

Ontdek hoe we je kunnen helpen

Laten we sparren over je uitdagingen en hoe we je hiermee kunnen helpen. Plan vandaag nog een adviesgesprek met ons in – we staan klaar om je oplossingen te bieden.

Adviesgesprek

Kies een datum en tijd die jou het beste uitkomt.

Heb je een specifieke vraag?

Neem gerust contact met ons op.

Bel ons

+31639341622

Op werkdagen bereikbaar van 8:30 uur tot 17:30 uur

Mail ons

info@dataconsultinggroup.nl

Doorgaans kan je binnen 24 uur een reactie verwachten

WhatsApp ons

+31639341622

Op werkdagen bereikbaar van 8:30 uur tot 17:30 uur

Hulp nodig bij het kiezen van een specialist? Plan direct een volledig vrijblijvend adviesgesprek in!
Gratis adviesgesprek inplannen
Vragen? Wij zijn nu bereikbaar! Contact opnemen