Voor bedrijven

Excellence Program

Verrijk je team met getalenteerde data professionals via ons unieke Data Science & Analytics Excellence Program. Ontdek de toegevoegde waarde van onze trainees en profiteer van voordelige tarieven.

Versterk je data team

Toegang tot jong data talent

Met het Data Science & Analytics Excellence Program beschik je altijd over het juiste data talent. Onze trainees gaan direct in jouw team aan de slag en draaien op volle kracht mee. Wij zorgen ervoor dat hun skills in razendsnel tempo op niveau zijn om maximale impact met data te maken.

Ons programma is de ideale oplossing voor vaste én tijdelijke groei op het gebied van data. Kies voor flexibiliteit door onze trainees tijdelijk in te zetten op basis van zeer gunstige tarieven. Of kies voor zekerheid door onze trainees na afloop van het programma zonder aanvullende kosten in dienst te nemen. Jij kiest de oplossing die het beste past.

Word Partner

Hoe ziet het programma eruit?

https://dataconsultinggroup.nl/wp-content/uploads/2024/03/recruitment.png

Werving & Selectie

Na een kennismaking en behoefteninventarisatie weten wij precies welk profiel jij zoekt. Wij gaan aan de slag en komen op korte termijn bij jou in de lucht met de juiste kandidaat.

https://dataconsultinggroup.nl/wp-content/uploads/2024/03/coding-2.png

Aan de slag in jouw team

Zodra jij ook overtuigd bent van onze kandidaat, komt deze jouw team direct versterken. Jij zorgt voor een goede onboarding, wij regelen de rest.

https://dataconsultinggroup.nl/wp-content/uploads/2024/03/creative.png

Wij verzorgen het opleidingsprogramma

Het gat tussen de universiteit en de praktijk vullen wij snel op aan de hand van wekelijkse trainingen op het gebied van soft- en hard skills. Denk aan adviesvaardigheden, tooling en data science technieken.

https://dataconsultinggroup.nl/wp-content/uploads/2024/03/stats.png

Maximale impact met data

Tijdens het programma van 6 maanden zorgen wij er samen met jou voor dat de trainee niet alleen meedraait met het team, maar vooral ook impact maakt met data. Welke challenge heb jij voor onze trainee?

Twee tracks

Kies je voor flexibiliteit of zekerheid?

Consultancy Track

Indien je tijdelijk op zoek bent naar extra versterking of specifieke expertise, dan is de Consultancy Track de ideale oplossing:

  • Tijdelijke inzet van trainee (interim)
  • Profiel jr-mdr consultant
  • Inzetduur: minimaal 6 maanden
  • Optie tot verlenging
  • Vast laag tarief: € 55/u

Partner Track

Voor vaste uitbreiding van het team is de Partner Track dé oplossing, dan komen de trainees bij jou in dienst en zorgen ze voor langdurige versterking:

  • Deta-vast constructie
  • Profiel jr. data analist of jr. data scientist
  • Na afloop van het programma komt de trainee bij jou in dienst, zonder aanvullende kosten
  • Direct zekerheid met de juiste professional

Voordelen

Waarom meedoen als partner?

01. Toegang tot talent

Als partner beschik je snel en gemakkelijk over gekwalificeerde data professionals, zonder langdurige wervingsprocessen. Wij doen de kwalificatie, zodat jij je kunt blijven focussen op jouw team en jouw projecten.

02. Directe inzetbaarheid

De trainees gaan direct aan de slag en zorgen ervoor dat ze volop meedraaien. Al snel voelt het alsof de trainees al jaren onderdeel zijn van jouw team! Via onze begeleiding & coaching zorgen we voor extra aandacht waar nodig.

03. Geef training uit handen

Wij verzorgen het volledige opleidingsprogramma, waardoor de trainees zich razendsnel ontwikkelen. Van adviesvaardigheden tot en met het ontwikkelen en implementeren van Machine Learning modellen.

04. Impactvolle bijdragen

Onze trainees lossen ad-hoc vraagstukken op en verminderen de operationele werklast. Ook werken ze aan grotere projecten die een significante impact hebben op de organisatie. Ze laten data maximaal voor jou werken!

05. Voordelige tarieven

Profiteer van sterk gereduceerde tarieven die exclusief gelden voor het programma. Daarnaast komen er geen aanvullende kosten bij en weet je vooraf altijd precies welk budget nodig is voor de track die jij kiest.

06. Zekerheid

Je hebt 100% garantie dat het juiste data talent bij jou aan de slag gaat, in de vorm die het best bij jou past. Geen lange wervingstrajecten zonder resultaat, maar direct de perfecte match zodat jij daadwerkelijk kunt groeien met data!

Lees alles over het Excellence Program

Word partner

Klinkt het Data Science & Analytics Excellence Program interessant voor jouw organisatie? Vul je gegevens in en je ontvangt direct alle informatie die je nodig hebt.

Hierin lees je wat het Excellence Program inhoudt en wat de grote voordelen zijn voor onze partners. Ook lichten we de twee tracks (Consultancy Track en Partner Track) toe en laten we zien hoe het opleidingsprogramma eruit ziet. Uiteraard vind je er ook alles over onze pricing en voorwaarden en last but not least: hoe je je aanmeldt voor dit exclusieve programma!

"*" geeft vereiste velden aan

Verwelkom ons data talent

Bedrijven die je voor gingen

Partner worden?

Ontdek de voordelen van het Excellence Program

Beschik over best-in-class jong talent tegen aantrekkelijke tarieven. Plan vandaag nog een vrijblijvend gesprek met ons in – we staan klaar om je er alles over te vertellen.

Heb je een specifieke vraag?

Neem gerust contact met ons op.

Bel ons

+31646767800

Op werkdagen bereikbaar van 8:30 uur tot 17:30 uur

Mail ons

info@dataconsultinggroup.nl

Doorgaans kan je binnen 24 uur een reactie verwachten

WhatsApp ons

+31646767800

Op werkdagen bereikbaar van 8:30 uur tot 17:30 uur

Benieuwd naar de mogelijkheden van het Excellence Program? Plan direct een volledig vrijblijvend adviesgesprek in!
Gratis adviesgesprek inplannen
Vragen? Wij zijn nu bereikbaar! Contact opnemen