Stimuleer expertise

Trainingen op maat

Ontketen het potentieel van jouw team met onze maatwerk trainingen. Bereid je voor op optimale groei en succes in het Data Science en Analytics-domein.

Directe meerwaarde

Data cursussen van experts

We bieden trainingen op maat op het gebied van Business Understanding, Data Science & Analytics en Tooling. Het grote voordeel is dat we tijdens de trainingen werken met echte data van jouw organisatie, waardoor de trainingen direct toepasbaar zijn in de praktijk.

Bovendien inventariseren we nauwkeurig wat jouw organisatie nodig heeft, zodat we de trainingen optimaal kunnen afstemmen. Bij DCG maken we geen gebruik van fictieve vraagstukken of cases, maar richten we ons op het werken met de realiteit van jouw bedrijf.

Overzicht

Onze trainingen

Business Understanding

Gespecialiseerd in commercieel Data Science & Analytics

 • Data Driven Marketing
 • Klantwaardemanagement
 • Retentiemarketing

Data Science & Analytics

Focus op methoden & technieken in Data Science & Analytics

 • Statistiek voor Data Science
 • Predictive Modeling
 • Process Mining
 • Natural Language Processing (NLP)
 • Datavisualisatie & Storytelling

Tooling

Gericht op het aanleren van tools voor data professionals

 • SQL
 • Python
 • MS Power BI

Voordelen

Waarom onze maatwerk trainingen volgen?

01. Afgestemd op jouw behoeften

Onze trainingen zijn volledig afgestemd op de specifieke behoeften van jouw organisatie. We nemen jouw doelen, uitdagingen en het kennisniveau van de medewerkers als uitgangspunt, zodat de trainingen perfect aansluiten bij jouw situatie.

02. Praktijkgericht leren

Praktijkgericht leren staat centraal in onze trainingen. We werken met echte data van jouw organisatie, waardoor deelnemers de opgedane kennis en skills direct kunnen toepassen in hun dagelijkse werkzaamheden.

03. Enthousiaste trainers

Onze trainers zijn gepassioneerde experts in hun vakgebied. Met hun diepgaande kennis en ervaring zorgen ze voor interactieve en boeiende sessies, waarbij ze deelnemers inspireren en begeleiden om het beste uit zichzelf te halen.

04. Flexibiliteit

We bieden flexibiliteit in locatie en planning. De maatwerk trainingen kunnen zowel bij jou op locatie als bij ons op kantoor worden verzorgd. Bovendien stemmen we de planning af op de beschikbaarheid van de deelnemers.

05. Impact

Door jouw medewerkers de juiste kennis en skills te geven, kunnen ze effectiever en efficiënter werken. Dit leidt tot verbeterde prestaties, hogere productiviteit en betere bedrijfsresultaten, wat een duidelijke impact heeft op jouw organisatie.

06. Aantrekkelijke tarieven

We bieden hoogwaardige trainingen tegen een betaalbaar tarief. Door te werken met groepen van minimaal 5 deelnemers per cursus, kunnen we de kosten per deelnemer verlagen en zo scherpe tarieven aanbieden.

Boost expertise

Meer weten over onze maatwerk trainingen?

Ontdek de kracht van onze maatwerk trainingen. Neem vandaag nog contact met ons op – we vertellen je graag hoe we jouw organisatie naar nieuwe hoogtes kunnen brengen.

Adviesgesprek

Kies een datum en tijd die jou het beste uitkomt.

Heb je een specifieke vraag?

Neem gerust contact met ons op.

Bel ons

+31646767800

Op werkdagen bereikbaar van 8:30 uur tot 17:30 uur

Mail ons

info@dataconsultinggroup.nl

Doorgaans kan je binnen 24 uur een reactie verwachten

Whatsapp ons

+31646767800

Op werkdagen bereikbaar van 8:30 uur tot 17:30 uur

Meer weten over onze maatwerk trainingen? Plan direct een volledig vrijblijvend adviesgesprek in!
Gratis adviesgesprek inplannen
Vragen? Wij zijn nu bereikbaar! Contact opnemen