Je avontuur begint hier

Werken bij

Bij DCG zijn we voortdurend op zoek naar ambitieuze data & AI professionals. Ben je nieuwsgierig, gedreven en een doener? Kom dan bij ons team!

Creër jouw toekomst

Word lid van een hecht en grensverleggend team

Word onderdeel van het bruisende DCG consultancy team, waar innovatie en persoonlijke groei centraal staan. Je werkt aan uitdagende projecten en krijgt de ruimte om jezelf continu te ontwikkelen.

We bieden talentvolle starters een Trainee Programma aan, waarin zij zich kunnen specialiseren in Data Science en consultancy. Bij DCG krijg je de kans om je passie voor data om te zetten in impact en bij te dragen aan het succes van onze klanten.

Voordelen van werken bij ons

01. Persoonlijke aandacht

We zijn nieuwsgierig naar jou. Naar je ambitie, energie en ideeën om een verschil te maken. Bij ons kies je je eigen pad vol inspirerende en uitdagende ervaringen en wij ondersteunen je bij elke stap.

02. Snel doorgroeien

We hanteren niet het ouderwetse doorgroeimodel. Eerst 3 jaar junior, dan 4 jaar medior etc. Als je bij ons ambitie, groei, lef en ontwikkeling laat zien, dan kun je ook een sprong van junior naar senior maken.

03. Fouten maken mag

We moedigen je aan om keuzes te maken, kansen te grijpen en uit je comfortzone te stappen. We streven naar succes, en weten dat fouten maken daarbij hoort. Door vallen en opstaan bereiken we onze doelen.

04. Hecht en jong team

Ons team bestaat uit vakmensen die gedreven worden door innovatie en excellentie. Wat ons bijzonder maakt, is onze hechte samenwerking, informele werksfeer en onze moed om grote uitdagingen aan te gaan.

05. Nooit uitgeleerd

We geloven in een cultuur van groei. Met een scala aan cursussen en trainingen, geven we onze werknemers de tools om zichzelf constant te ontwikkelen en uit te blinken in wat ze doen.

06. Tijd voor plezier

Naast het werken aan uitdagende projecten voor inspirerende klanten, neem je deel aan onze ‘Friday Fun Projects’. Daarin passen we kennis vanuit recente trainingen toe in de praktijk en sluiten we af met beers & bites.

Kies voor DCG

Een wereld van mogelijkheden voor jouw carrière

Want we zijn veel meer dan alleen data consultants. We zijn prestatieverbeteraars, game changers en probleemoplossers. We bieden je een omgeving waar jij helemaal jezelf kunt zijn met je talent, ideeën en persoonlijkheid. Breng jezelf, bouw aan je toekomst.

Excellence program

Kickstart voor junior Data Science talent

Ons Data Science & Analytics Excellence Program biedt starters een unieke kans met baangarantie. Een unieke kans om het gat tussen theorie en praktijk te dichten!

Vacatures

Sluit je aan bij DCG

Mahrad Damircheli Trainee Data Science & Analytics

“Het traineeship is divers en het is heel fijn om te werken bij DCG! Er is een open sfeer, de focus ligt op het individu, genoeg uitdaging, veel ruimte voor persoonlijke groei & ontwikkeling en het team is gewoon super leuk! Iedereen is bereid elkaar te helpen en het beste uit zichzelf te halen!”

Medior Consultant Data Science & Analytics

Fulltime
HBO/WO
€3500-4600

Traineeship Data Science & Analytics Excellence Program (Partner-track)

Fulltime
HBO/WO
€3000

Traineeship Data Science & Analytics Excellence Program (Consultancy-track)

Fulltime
HBO/WO
€3000

Carrière boost

Staat jouw droombaan er niet tussen?

Als je op dit moment geen vacature ziet die je hart sneller doet kloppen, geen zorgen! Stuur ons een open sollicitatie en overtuig ons om kennis met je te maken.

Stuur een open sollicitatie
Bel of mail ons