ANALYTICS-AS-A-SERVICE

MKB Business Booster

Wil je ook betere resultaten boeken aan de hand van data, maar beschik je niet over de expertise of capaciteit? Al vanaf € 1.999 per maand helpen we jou om data optimaal voor je te laten werken.

Succes verzekerd

Laat je data voor je werken

Bedrijven die hun data analyseren zijn succesvoller dan bedrijven die dit niet doen.  Dat geldt niet alleen voor grote bedrijven. Ook kleinere en middelgrote bedrijven hebben betere resultaten door de inzet van hun data. Voorbeelden hiervan zijn meer winstgevende klanten, lagere kosten en minder uitval in klantprocessen.

Voor elk bedrijf is het essentieel om vast te stellen waar ruimte zit voor verbetering. Is dat het aantrekken van meer winstgevende klanten? Of wil je voorkomen dat winstgevende klanten je verlaten? Of wil je weten hoe je je klanten beter kan bedienen? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele groeikansen door goed gebruik te maken van je data.

Analytics-as-a-Service

Met de MKB Business Booster bieden we Analytics-as-a-Service. Met deze hybride dienst laten we jouw data voor je werken, zonder dat je daarvoor zelf dataspecialisten in dienst hoeft te nemen. Jij bepaalt de ambities en het budget, wij doen de rest!

01. Wij zijn jouw team

Doordat je gebruik maakt van onze diensten hoef je zelf geen dataspecialisten in dienst te nemen. Zo heb je de optimale balans tussen resultaat en investering!

02. Alle expertise in huis

Je hebt direct toegang tot alle expertise op het gebied van data science & analytics: van interactieve rapportages & dashboards tot AI modellen die klantgedrag voorspellen.

03. Vast bedrag per maand

Jij kiest het abonnement dat het beste past. Met een vast bedrag per maand heb je nooit onverwachte kosten. Bovendien kun je je abonnement maandelijks wijzigen naar behoefte.

04. Hybride

We werken op afstand en bij jou op kantoor indien nodig en gewenst. Door efficiënt te werken besparen we tijd, die we kunnen besteden aan jouw data.

05. Flexibel

We sluiten naadloos aan op jouw situatie en wensen. Of je nou zelf dataspecialisten in huis hebt of niet, wij vinden onze weg en dragen onze kennis en expertise graag aan jouw mensen over indien gewenst.

06. Return on Investment

Door jouw data te analyseren en te vertalen naar inzichten en acties, boosten we jouw bedrijfsresultaat. Hierdoor verdienen we onszelf weer terug!

MultiTankcard | MoveMove

“Dankzij de MKB Business Booster van DCG hebben wij in korte tijd inzicht gekregen in hoe we onze klantacquisitie, -behoud én -waarde concreet kunnen verbeteren!

We hadden veel vragen over deze onderwerpen, maar geen dataspecialisten in huis om deze vragen te kunnen beantwoorden. Het was fijn dat een aantal vermoedens vanuit de data werden bevestigd en dat we handvatten kregen om deze uitdagingen aan te pakken. Daarnaast bracht het ook verrassende inzichten rondom processen die niet op orde waren. Deze hebben we relatief eenvoudig kunnen verbeteren, met significant minder uitval van nieuwe klanten als gevolg.

Voor ons is de MKB Business Booster van DCG de ideale manier om continu onze resultaten en onze marktpositie te verbeteren zonder dat we daar zelf een team van dure dataspecialisten voor hoeven aan te nemen.”

Roeland Rohof Manager Marketing & Sales

Analytics-as-a-Service

Onze maandabonnementen

Business Intelligence (BI)

 • Vaststellen van belangrijkste stuurinformatie
 • Inrichting van dataomgeving
 • Stuurinformatie vertaald naar interactieve dashboards
 • Advies en concrete verbeteracties t.a.v. opvallende ontwikkelingen & inzichten
 • Bevorderen van data gedreven cultuur

Advanced Analytics (AA)

 • Basics
 • Diepgaande inzichten op basis van data analyse
 • Geautomatiseerde dashboards & rapportages
 • Procesoptimalisatie aan de hand van process mining
 • Gepersonaliseerde content om beter aan te sluiten op klantbehoeften

Artificial Intelligence (AI)

 • Basics + Advanced
 • Voorspellen van klantgedrag aan de hand van AI
 • Forecasting van omzet, volume, klantcontact en meer aan de hand van AI
 • Natural Language Processing om tekst om te zetten in inzicht
 • Sentimentanalyses van klantcontact, reviews en meer

aantrekkelijk aanbod

Download de brochure

Wil je alle informatie over de MKB Business Booster? Vul je gegevens dan in en je ontvangt direct onze brochure!

Daarin gaan we uitgebreid in op de successen van data analyse. Maar ook op de hobbels die kleinere en middelgrote bedrijven zien om hun databerg om te zetten in betere bedrijfsresultaten. We laten je zien wat we doen om deze hobbels weg te nemen en welke resultaten je mag verwachten. En we laten enkele van onze klanten aan het woord, die eerder gebruik maakten van de MKB Business Booster. Uiteraard vertellen we je ook hoe je kan deelnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Kennismaken?

We vertellen je graag alles over de MKB Business Booster

Klinkt Analytics-as-a-Service interessant voor jouw organisatie? Plan vrijblijvend een gesprek met ons in en we vertellen je graag direct hoe we de performance van jouw organisatie boosten.

Adviesgesprek

Kies een datum en tijd die jou het beste uitkomt.

Heb je een specifieke vraag?

Neem gerust contact met ons op.

Bel ons

+31646767800

Op werkdagen bereikbaar van 8:30 uur tot 17:30 uur

Mail ons

info@dataconsultinggroup.nl

Doorgaans kan je binnen 24 uur een reactie verwachten

WhatsApp ons

+31646767800

Op werkdagen bereikbaar van 8:30 uur tot 17:30 uur

Benieuwd naar de mogelijkheden van MKB Business Booster? Plan direct een volledig vrijblijvend adviesgesprek in!
Gratis adviesgesprek inplannen
Vragen? Wij zijn nu bereikbaar! Contact opnemen