Ontgrendel potentieel

Workshops

Tijdens onze workshops zetten we samen de eerste stappen richting een succesvolle transformatie van jouw organisatie. Ontdek het volledige potentieel van jouw data en ontsluit nieuwe mogelijkheden voor groei en innovatie.

Begin met de basis

De mogelijkheden van data & AI zijn oneindig

Onze workshops zijn een krachtig instrument om inzicht te krijgen in de grootste uitdagingen van jouw organisatie. Deze worden geleid door onze ervaren consultants die samen met jouw directie en het management aan tafel gaan.

Door middel van invuloefeningen, het stellen van de juiste vragen en het analyseren van data tijdens de workshop, identificeren we de bottlenecks binnen jouw organisatie. Op basis daarvan bieden we oplossingen en begeleiden we je graag in een consultancy traject om concrete verbeteringen te realiseren.

We make your data work

Data Activation Program©

Bij DCG begrijpen we dat data waardevol is en de kracht heeft om jouw organisatie te transformeren. Daarom hebben we ons Data Activation Program© ontwikkeld, waarmee we data omzetten in tastbare resultaten.

We starten met de belangrijkste strategische thema’s en KPI’s van jouw organisatie en bouwen vervolgens programma’s op met state-of-the-art datagedreven oplossingen.

Ons Data Activation Program© zorgt ervoor dat datagedreven oplossingen niet op zichzelf staan. We streven naar maximale impact door deze oplossingen integraal te verbinden met alle activiteiten binnen jouw organisatie. Een solide basis van Data Management en Data Governance vormt het fundament om tot deze oplossingen te komen.

Voordelen

Waarom aanmelden voor een workshop?

01. Krachtige datastrategie

Ontwikkel een krachtige datastrategie die naadloos aansluit bij jouw strategische doelen. We identificeren de belangrijkste uitdagingen en kansen, en bieden concrete oplossingen voor een duurzame impact op jouw organisatie.

02. Maximale impact

Bereik maximale impact door datagedreven oplossingen integraal te verbinden met alle activiteiten van jouw organisatie. Optimaliseer de waarde van jouw data en benut alle mogelijkheden voor groei en succes.

03. Innovatieve oplossingen

Ervaar cutting-edge inzichten en innovatieve benaderingen dankzij onze workshops met state-of-the-art datagedreven oplossingen. Ontdek de nieuwste technologieën en methodologieën om jouw organisatie voorop te laten lopen.

04. Data Management & Governance

Leg een solide basis van Data Management en Data Governance met onze workshops, zodat jouw organisatie effectief data kan beheren en benutten. Creëer de juiste structuur en processen voor datagedreven succes.

05. Advies en experts

Werk samen met ervaren data- en strategie-experts tijdens onze workshops. Ontvang waardevolle inzichten, begeleiding en ondersteuning om jouw organisatie naar nieuwe hoogten te leiden.

06. Op maat

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Daarom passen we onze workshops aan op de specifieke behoeften en uitdagingen van jouw organisatie. Krijg op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten bij jouw situatie en doelstellingen.

Boost succes

Meer weten over onze workshops?

Laat ons je inspireren en verrassen met onze workshops op maat. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw organisatie naar nieuwe hoogtes kunnen brengen.

Adviesgesprek

Kies een datum en tijd die jou het beste uitkomt.

Heb je een specifieke vraag?

Neem gerust contact met ons op.

Bel ons

+31646767800

Op werkdagen bereikbaar van 8:30 uur tot 17:30 uur

Mail ons

info@dataconsultinggroup.nl

Doorgaans kan je binnen 24 uur een reactie verwachten

WhatsApp ons

+31646767800

Op werkdagen bereikbaar van 8:30 uur tot 17:30 uur

Meer weten over onze workshops? Laat ons je inspireren en verrassen met onze workshops op maat
Gratis adviesgesprek inplannen
Vragen? We zijn nu bereikbaar! Contact opnemen