Data-Pioniers

Over ons

Ons team bestaat uit energieke en gedreven data professionals, vol passie en expertise. We staan klaar om je organisatie te ondersteunen en uitzonderlijke resultaten met data te behalen.

Consultancy 2.0

Dit kun je van ons verwachten

We zijn je next-level strategische partner in datagedreven succes. Met onze expertise en ons toegewijde team bieden we maatwerk oplossingen, die directe impact hebben op je organisatie. We stemmen af op jouw uitdagingen en doelen – en zetten data in om ze aan te pakken.

Door transparante communicatie creëren we met jouw mensen een hechte samenwerking. Ons doel is jouw organisatie verder te brengen op het gebied van datagedreven werken om daarmee groei en succes te realiseren. Bij DCG kun je rekenen op resultaatgerichtheid, deskundigheid en een betrokken partner die jouw ambities waar maakt.

Behind the scenes

Ontmoet ons team

Missie

Data Science is onze drijfveer

Ons doel is om bedrijven te transformeren naar datagedreven organisaties. Door technologie en data voor je te laten werken en met elkaar te verbinden, leggen we de basis voor unieke prestaties en groei.

Of je nu groot of klein bent, we adviseren en begeleiden je in de transformatie naar datagedreven werken. Met onze innovatieve oplossingen op maat, creëren we mogelijkheden die voorheen ondenkbaar waren.

Wie we zijn

Onze kernwaarden

01. Nieuwsgierigheid

Ons team heeft een innovatieve mindset en is altijd nieuwsgierig naar wat er beter kan. We durven anders te kijken, verwonderen ons en zijn grensverleggend.

02. Ondernemend

We zijn ondernemend van aard en streven voortdurend naar groei en ontwikkeling. We zijn proactief en willen onszelf continu verbeteren om voorop te blijven lopen.

03. Doeners

In ons team houden we van actie en concrete resultaten. We vermijden lange theoretische verhalen en richten ons op relevantie, bondigheid en praktische toepassing.

04. Gelijkwaardigheid

We hechten er waarde aan dat iedereen gelijkwaardig is en vrijuit zijn of haar mening kan uiten. Een open en transparante cultuur is de basis voor vertrouwen in ons team.

05. Plezier

Bij ons draait het niet alleen om hard werken en het behalen van mooie resultaten. We vinden het net zo belangrijk om af en toe een beetje gek te doen en samen plezier te maken.

Samen sterker

Onze partners

Data Booster is onze partner op het gebied van data fluency en data literacy. Via hun eigen online data fluency platform trainen zij teams en organisaties in het nemen van data gedreven besluiten. De online courses van Data Booster zijn gericht op zowel data professionals als niet-data professionals. Data Booster ondersteunt Data Consulting Group in het verhogen van de data literacy en data fluency skills van onze klanten.

4Synergy is onze partner op het gebied van ICT en data engineering. Het betreft een moderne, multi-disciplinaire netwerkorganisatie voor en door zelfstandige professionals die zich richt op hoogwaardige ICT dienstverlening. 4Synergy ondersteunt Data Consulting Group o.a. door onze klanten te begeleiden in de transitie naar cloudoplossingen zoals Microsoft Azure, AWS en Google Cloud Platform.

Magnet.Me is onze partner gespecialiseerd in campus recruitment. Zij helpen ons om de juiste kennis en expertise aan te trekken als het gaat om jong talent. Magnet.me is een online netwerk, gericht op studenten en starters op zoek naar werkgevers.

Toekomstgericht

Onze visie

De rol van data in onze samenleving is ongekend en wordt alleen maar groter. Succesvolle organisaties onderscheiden zich door de maximale inzet van data. Sterker, organisaties die dit niet doen, hebben op termijn geen bestaansrecht meer. De concurrentie zal de markt beter bedienen.

De maximale inzet van data is een continuproces. Dit wordt vooral aangedreven door de ambities van de organisatie in veranderende marktomstandigheden en door technologische ontwikkelingen. Artificial Intelligence speelt een steeds grotere rol en zal een significante impact hebben op onze samenleving en werkwijze.

Data optimaal voor je laten werken is dan ook essentieel om succesvol te zijn en blijven als organisatie. Nu en in de toekomst.

Winnen doe je nooit alleen

Onze klanten

Join us!

Werken bij DCG

Bij DCG geloven we in expertise, innovatie en teamwork. Samen creëren we impact en transformeren we uitdagingen in succesverhalen. Kies voor DCG en ontdek grenzeloze mogelijkheden voor jouw carrière als data professional.

Data & AI

Ontdek onze expertises

We helpen om data in het DNA van je organisatie te krijgen en zo je doelen te bereiken.

Data Science

Data Analytics

Business Intelligence

Data Driven Marketing

Data Management

Kennismaken?

Ontdek hoe we je kunnen helpen

Laten we sparren over je uitdagingen en hoe we je hiermee kunnen helpen. Plan vandaag nog een adviesgesprek met ons in – we staan klaar om je oplossingen te bieden.

Adviesgesprek

Kies een datum en tijd die jou het beste uitkomt.

Heb je een specifieke vraag?

Neem gerust contact met ons op.

Bel ons

+31639341622

Op werkdagen bereikbaar van 8:30 uur tot 17:30 uur

Mail ons

info@dataconsultinggroup.nl

Doorgaans kan je binnen 24 uur een reactie verwachten

WhatsApp ons

+31639341622

Op werkdagen bereikbaar van 8:30 uur tot 17:30 uur

Benieuwd hoe wij jou verder kunnen helpen? Plan direct een volledig vrijblijvend adviesgesprek in!
Gratis adviesgesprek inplannen
Vragen? Wij zijn nu bereikbaar! Contact opnemen