Data & AI diensten

Wat we doen

We stimuleren de groei van jouw organisatie door data om te zetten in waardevolle inzichten. Door je gegevens te analyseren ontdekken we commerciële kansen, identificeren we besparingsmogelijkheden, optimaliseren we sales- en marketingopbrengsten en verbeteren we bedrijfsprocessen.

Van inzicht tot voorspellen

We make your data work

Ons doel is om data optimaal voor jouw organisatie te laten werken. Dit doen we o.a. door het in kaart brengen van de relevante gegevens die beschikbaar zijn binnen je bedrijf. Deze data visualiseren we in de vorm van krachtige dashboards, waardoor je duidelijk kunt zien wat goed gaat en waar bijsturing nodig is.

Daarnaast ontwikkelen we voorspellende modellen op basis van jouw data, waarmee je bijvoorbeeld op klantgedrag kan anticiperen. Door vroegtijdig in te spelen op de redenen van vertrek, kun je op slimme wijze meer klanten behouden.

Onze pragmatische aanpak helpt je om inzichten om te zetten naar concrete acties. We bieden niet alleen waardevolle analyses, maar ondersteunen je vooral bij het behalen van resultaten op basis van deze bevindingen.

Hoe doen we dat

Consultancy

We bieden strategisch advies, begeleiding en innovatieve oplossingen om jouw organisatie te helpen je data-potentieel te benutten. Ons ervaren team bevordert datagestuurde besluitvorming en stimuleert groei met meetbare resulaten.

Interim

Ons ervaren team van interim experts brengt frisse inzichten en implementeert effectieve data oplossingen. Naadloos geïntegreerd in je team, bieden we tijdelijke ondersteuning voor specifieke projecten en piekmomenten in datavraagstukken.

DCG Academy

Ons Data Science & Analytics Excellence Program biedt starters een unieke kans met baangarantie. Maar ook dataprofessionals en niet-dataprofessionals kunnen bij ons terecht voor het vergroten van hun kennis en vaardigheden in het data-domein.

VERZILVER JE DATA

MKB Business Booster

Niet alleen bij grote ondernemingen neemt de databerg exponentieel toe. Ook kleinere en middelgrote bedrijven hebben hiermee te maken. Het merendeel van deze data is ongestructureerd. Denk aan e-mails, online gedrag van klanten en telefoongesprekken.

Veel van deze bedrijven worstelen ermee om structuur te brengen in hun data. Ze beschikken vaak niet over de tools en de deskundigheid om aan deze data de juiste inzichten te ontlenen. Terwijl deze inzichten juist nodig zijn voor betere resultaten! Want onderzoek wijst uit dat alle bedrijven die data-analyse toepassen succesvoller zijn.
Om deze reden ontwikkelden wij binnen DCG de MKB Business Booster.

Wat onze klanten zeggen

Vanuit MoveMove – mobiliteitspas voor ondernemers – hebben we een hele goede ervaring! We leverden onze klantdata (AVG proof) aan en kregen hele interessante inzichten om onze acquisitie, ons klantbehoud en de verhoging van klantwaarde te verbeteren. De analyse is een perfect uitgangspunt voor nieuwe marketingplannen, gebaseerd op echte data!

Roeland Rohof Manager Marketing & Sales, MultiTankCard

Deze club heeft veel kennis van zaken in de Analytics/Data Science-wereld en onderscheidt zich door een volledig begrip van de klantvraag te verkrijgen, zelfs als de klant nog niet zo ver is. Daarnaast is het contact laagdrempelig, persoonlijk en gestoeld op enthousiasme.

Funs Jansen Director Retail Analytics, HAVI

Fijne club met inhoudelijk sterke consultants. Prettig om mee samen te werken met goede resultaten ook.

Tjaard Prins Lead Data Consultant, Achmea

Het zijn gewoon hele goede specialisten, en dat is voor mij altijd het belangrijkst.

Willem Henskes Head of Data & Analytics, Essent

Fijn team om mee samen te werken. Altijd meedenkend, pragmatisch, snel schakelend en inhoudelijk heel veel expertise.

Yory Wollerich Manager Customer Centric Interactions, Achmea

Vertrouwd door

Kennismaken?

Ontdek hoe we je kunnen helpen

Laten we sparren over je uitdagingen en hoe we je hiermee kunnen helpen. Plan vandaag nog een adviesgesprek met ons in – we staan klaar om je oplossingen te bieden.

Adviesgesprek

Kies een datum en tijd die jou het beste uitkomt.

Heb je een specifieke vraag?

Neem gerust contact met ons op.

Bel ons

+31 6 46 76 78 00

Op werkdagen bereikbaar van 8:30 uur tot 17:30 uur

Mail ons

info@dataconsultinggroup.nl

Doorgaans kan je binnen 24 uur een reactie verwachten

WhatsApp ons

+31 6 46 76 78 00

Op werkdagen bereikbaar van 8:30 uur tot 17:30 uur

Benieuwd hoe wij jou verder kunnen helpen? Plan direct een volledig vrijblijvend adviesgesprek in!
Gratis adviesgesprek inplannen
Vragen? Wij zijn nu bereikbaar! Contact opnemen